از صدری گیلان تا طارم مازندران | آشنایی با انواع برنج ایرانی
یکی از پرمصرفترین وعدههای غذاهای ایرانی برنج است که در کنار اکثر خورشها و خوراکهای ایرانی میل میشود. برنج در کشورهایی چون؛ هندوستان، فیلیپین و چین کشت شده و در بازار ایران عرضه میگردد اما مرغوبترین نوع برنج در بازار، برنج ایرانی است. برنج ایرانی که حدود ۸۰ درصد کشت آن در استانهای گیلان و مازندران است، کیفیت، عطر و طعم بسیار ویژهای دارد. برنجهای ایرانی محدود به یک یا دو برند نیست و در بازار با نامهای مختلفی به فروش میرسد مانند: برنج طارم، هاشمی، دم سیاه، فریدونکنار، گلستان و… که هر یک ویژگی منحصر به فردی دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با انواع برنج ایرانی آشنا شوید.
https://acas.media/8176/از-صدری-گیلان-تا-طارم-مازندران-آشنایی/
Comments
Post a Comment