جوجه کباب مجلسی

 

جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای کبابی است. البته شاید به لحاظ ظاهری غذایی آسان بنظر برسد اما این غذا فوت و فن‌های بسیاری دارد. به طوری که اگر کسی این غذا را به بهترین شکل ممکن طبخ کند،‌ می‌تواند داعیه‌دار آشپزی باشد. جوجه کباب دارای دستورالعملی سریع اما با جزییات فراوان است.

جوجه کباب مجلسی

برای آماده سازی جوجه لازم است ابتدا به اندازه ۱ کیلو تا ۲ کیلوگرم مرغ تهیه کنید. که البته این مقدار برای ۴ تا ۵ نفر کفایت می‌کند. پس از پاک کردن و شستن مرغ‌ها آنها را خورد می‌کنیم. برای خورد کردن مرغ جهت جوجه کباب باید ابتدا بال‌های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه در آن بماند جدا کنیم. سینه را با استخوان از وسط به دونیم کنید. ران‌ها را از استخوان پشت جدا کرده و و ماهیچه‌ها را از بالای استخوان جدا کنید. توجه داشته باشید که در برش مرغ‌ها تیکه‌ها بزرگ یا خیلی کوچک نباشد. درهنگام تمیز کردن مرغ،‌ چربی‌ها را از مرغ جدا کنید.

منبع: https://acas.media/7788/جوجه-کباب-مجلسی/

Comments

Popular posts from this blog

معرفی وب سایت خبری ساناپرس sanapress

۸ راز داشتن ابروهایی پرشت و زیبا

قیمت میله ارت چقدر است